fredag 23. april 2010

Litt stille her ennå....

Ville bare vise to figurer jeg lagde i porselen når jeg tok et kurs i keramikk, for å gi et lite livstegn, sånn enn så lenge ;)

Jeg har ikke hatt tid ennå til å sette meg skikkelig inn i disse bloggreiene, men skal komme sterkere tilbake når jeg bare får flyttet i mai. Har en del pakking som står for tur og slike ting som må prioriteres. Men har liggende bilder av en god del ting jeg vil dele, så snart jeg har mulighet.

Blir glad om noen kan forklare hvordan man feks linker opp mot give aways på andre blogger. Og forklar meg gjerne hvordan jeg legger inn bilder og kombinerer med tekst innimellom, når jeg har prøvd meg litt her nå, så får jeg alle bildene først og må skrive alt etter på....Ha tålmodighet med meg, jeg er plutselig skikkelig i gang her ;)

1 kommentar:

  1. å utrolig søte figurer!! Blir jo helt småforelsket! :)

    For å linke til andre i innlegg så skriver du teksten du vil ha linken eller legger til bildet. Så markerer du tekst/bilde og klikker jordkloden med kjetting på. Så limer du linken inn i boksen som popper opp.

    FOr å linke i sidebaren trykker du tilpass - legg til gadget - bilde - og laster opp bildet og limer inn linken i url-feltet.

    Du kan flytte bilder og tekst ved å klippe og lime ;) Jeg pleier å laste opp bildene først også legge teksten mellom dem ettersom jeg ønsker

    SvarSlett